KOM TIL VELFÆRDSDEMONSTRATION I MORGEN

I morgen demonstrerer hele landet mod regeringens milliardnedskæringer på velfærden i kommunerne. Nedskæringerne vil føre til fyringer af tusinder offentligt ansatte og betyde mindre tryghed for vores børn, ældre, syge og udsatte.

Det vil vi i Enhedslisten ikke finde os i. Og i morgen viser vi sammen med fagforeninger, forældreorganisationer, brugerorganisationer og adskillige andre, at vi er mange, der ikke vil acceptere nedskæringer på vores fælles velfærd.

DEMONSTRATIONER I MERE END 70 BYER
I mere end 70 kommuner er der arrangeret demonstrationer. Tusindvis af mennesker mødes foran rådhuse, på torve og pladser for at vise deres modstand mod Claus Hjorts milliardnedskæringer.

Enhedslistens lokalafdelinger har gjort et kæmpe arbejde for at sætte demonstrationer op over hele landet sammen med fagbevægelsen og en lang række andre organisationer i den såkaldte “velfærdsalliance”.

Jo flere vi er, desto stærkere signal kan vi sende til de politikere, som ønsker at skære ned på velfærden for almindelige mennesker for at bruge pengene på skatterabatter til de rigeste danskere og store virksomheder.

PRESSET PÅ REGERINGEN VIRKER
Enhedslisten, fagbevægelsen og politikere fra både rød og blå blok har i flere måneder lagt et massivt pres på regeringen og kommunerne for at få droppet milliardnedskæringerne. Og vi har opnået flere vigtige sejre undervejs. Blandt andet har vi tvunget Claus Hjort til at give et løfte om, at 2,4 milliarder kroner føres tilbage til kommunerne næste år – penge, der ellers kunne været gået til skatterabatter til de rigeste.

Dette er blot en delsejr. Vi skal stadig arbejde hårdt for at få regeringens nedskæringer fjernet helt og sørge for, at kommunerne bliver kompenseret for deres stigende udgifter til flygtninge og ældre. Men dette fremskridt viser, hvor vigtigt det er, at vi står sammen og kæmper for vores fælles velfærd.

Derfor opfordrer jeg alle til at møde op i morgen og demonstrere for velfærd og imod milliardnedskæringer.

Med venlig hilsen
Pernille Skipper, politisk ordfører.

FIND EN DEMO NÆR DIG:
http://velfaerdsalliance.dk/22-12-maj-se-hvor-der-demonstreres

Del dette :
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve − ten =