Kategoriarkiv: Folketingsvalg

FOA: Skæbnesvangert nyt regeringsgrundlag

Det bliver især offentligt ansatte, der må betale regningen, hvis regeringens nye regeringsgrundlag også føres ud i livet, mener FOA.

“Det nye grundlag risikerer at blive skæbnesvangert. Med udsigten til reel minusvækst. Med udsigten til at skulle arbejde længere. Med forslaget om en ny form for omprioriteringsbidrag. Og med beskeden om, at det offentlige skal fylde klart mindre. Det er barskt – formentlig også det meste barske, vi nogensinde i nyere tid har hørt fra en regering i Danmark,” siger FOAs formand Dennis Kristensen.
Læs resten

Del dette :
Share

FOA: Hovedløs kontrol stjæler tid fra Fru Jensen

Mere tillid til de offentligt ansattes faglighed er afgørende. Der er kvalitet og tid at hente ved at droppe meningsløse kontrolopgaver, mener FOA.

I går talte flere partiledere ved partilederrunderne om mere tillid for de offentligt ansatte, så medarbejderne kunne bruge deres dyrebare tid på at hjælpe borgerne i stedet for at udføre meningsløs dokumentation.
Læs resten

Del dette :
Share

FOA: Det rigtige valg handler om velfærd

Valget bliver afgørende for den fremtidige velfærd. Samtidig skal dagpengespørgsmålet på dagsordenen, mener FOA.

Den længe ventede valgkamp er officielt skudt i gang. I juni skal danskerne afgøre, hvem der skal lede landet de kommende fire år.

Velfærd ser ud til at blive et centralt tema i valgkampen, og det glæder Dennis Kristensen, forbundsformand i FOA.
Læs resten

Del dette :
Share